Entre les mailles du fil et… - eaudeladanse test
logo du site  eaudeladanse
x >

(Tussen de mazen van het net en...)
’Tussen de mazen van het net en...’ gaat over connecties, banden met onszelf, met anderen, met de wereld... connecties die we constant moeten heruitvinden.

Er zijn drie dansers: 1 plus 1 plus 1. Maar deze drie dansers brengen met zich ook al hun connecties mee! We zijn allen individuen maar nooit alleen.
Ze verkennen de ruimte en dat wat hen omringt; wat hen verbindt,wat hun innerlijk bevrijdt ...
Het is goed te leren genieten van de kleine dingen; zoals van het opsmikkelen van een koekje speculaas met een koffietje op de Grote Markt van Brussel.

Deze voorstelling van hedendaagse dans werd gecreëerd en op scène verteld door Marie Close, Régine Demey en Virginie Verdier. Externe hulp van Aude Cartoux.

Korte voorstelling van 20 minuten die ontstond en ontstaat uit een combinatie van improvisatie, choreografie en geschreven tekst.

Dit project met als thema zichtbare en inzichtbare connecties werd in juni 2014 gespeeld in 6 Brusselse gemeenten voor publiek van verschillende leeftijden: kinderen, adolescenten, volwassenen en oudere mensen.

Daarna werd het getoond tijdens het Festival Danse ta ville dat plaatsvond op 20 juni in het Egmontpark. Na een ’danswandeling’ konden de inwoners van 6 gemeenten elkaar ontmoeten. Deze feestelijke dag werd mee gerealiseerd door verschillende muzikanten, dansers en fotografen.

Onze partners :

Dagverblijfcentrum Atoll, école JJ Michel de Saint-Gilles, institut des Soeurs de notre-Dame in Anderlecht, école n°6 in Schaarbeek, Collectief Alpha in vorst, vzw Cirqu’conflexe.

Project gerealiseerd met de steun van de Regio Brussel-Hoofdstad

page/document/hub-document
X
  • Vous avez envie de nous écrire?

  • info eaudeladanse.be
    dit bericht wordt verstuurd naar